Lajme dhe ngjarje

Titulli Data e publikimit
Stuhia ndërpreu furnizimin me energji elektrike në qytetin e Dibrës dhe vendbanimet përreth 10 Janar 2021
MEPSO dhe KOSTT krijuan kushte për tregëti te drejtpërdrejtë të energjisë elektrike midis dy vendeve 14 Dhjetor 2020
Plani vjetor për rregullimin e linjave të interkoneksionit dhe transmetimit të brendshëm për vitin 2021 18 Nëntor 2020
ShA MEPSO për herë të parë ndau bursa për tre studentë të Universitetit "Nënë Tereza" 17 Nëntor 2020
Ankandi për prokurimin e kapacitetit të bilancit të mFRR për muajin dhjetor 12 Nëntor 2020
Mr.Shukleva iu drejtua të pranishmëve gjatë hapjes së Konferencës së 46-të Evropiane të Inxhinierëve të Rinj ""Bridging Engineering Perspectives" 30 Tetor 2020
ShA ESM, EVN Maqedonia e Veriut ShA DHE ShA MEPSO shpallin konkurs për bursa për studentët e programeve studimore të elektroenergjetikës 30 Tetor 2020
Vizitë pune në TS "Strumica 2", ndërrohen ndërprerësit më të vjetër në rrjetin e transmisionit 19 Tetor 2020
Kryeministri Zaev: Linja e transmetimit Neokazi-Probishtip sjell përfitime të shumta për qytetarët dhe sektorin real 11 Tetor 2020
Ankandi për prokurimin e kapacitetit të bilancit të mFRR për muajin nëntor 08 Tetor 2020
Konferencë ndërkombëtare e organizuar nga ZEMAK me mbështetjen e kompanive të energjisë 02 Tetor 2020
Konkurs për ndarje të 3 (tre) bursave për studentët e Universitetit Nëna Tereza - Shkup 24 Shtator 2020
Konkurs për ndarjen e 3 bursave për studentë në Fakultetin Teknik- Manastir 23 Shtator 2020
Ankandi për prokurimin e kapacitetit të bilancit të mFRR për muajin tetor 10 Shtator 2020
Vendimi për ndryshimin e kohës së fillimit dhe fundit të dorëzimit të ofertave në ankandet ditore për energjinë e bilancit të mFRR 09 Shtator 2020
Vendim për prezantimin e ankandeve shtesë për prokurimin e kapacitetit balancues dhe energjisë balancuese të aRFR dhe mFRR 26 Gusht 2020
Informacion për publikun në lidhje me tarifën e transferimit të ShA MEPSO 10 Gusht 2020
Ankandi për prokurimin e kapacitetit të bilancit të mFRR-së për muajin shtator 10 Gusht 2020
Thirrje për pjesëmarrje në tenderin - Rehabilitimi i 400/110kV TS Bitola 2 29 Korrik 2020
Kick – off meeting për ndërtimin e 400/110 kV TS "Ohrid" 29 Korrik 2020
© 2023 MEPSO. Të gjitha të drejtat e rezervuara.