• ShA MEPSO mik i I.P.SH.KU ” Shën Naum I Ohrit”
  • ShA MEPSO mik i I.P.SH.KU ” Shën Naum I Ohrit”
  • ShA MEPSO mik i I.P.SH.KU ” Shën Naum I Ohrit”
  • ShA MEPSO mik i I.P.SH.KU ” Shën Naum I Ohrit”

ShA MEPSO mik i I.P.SH.KU ” Shën Naum I Ohrit”

Vleresimi aktual: 4 / 5

Yje aktiveYje aktiveYje aktiveYje aktiveYje jo aktiv
 

ShA MEPSO është ndër kompanitë emri dhe logo e të cilave shfaqen në të ashtuquajturin muri i mirënjohjes së Klinikës Universitare për Sëmundjet Kirurgjikale "Shën Naum Ohridski"- Shkup. Vitin e kaluar, ShA MEPSO dhuroi 1,200,000 MKD për rindërtimin dhe rinovimin e klinikës dhe u bashkua me grupin e kompanive "Miqtë e Klinikës", të cilat dhuruan fonde dhe kontribuan në procesin e rindërtimit dhe përmirësimit të kushteve për trajtimin e pacientëve në institucion.

Donacioni ishte i nevojshëm për ndarjen fizike të poliklinikës nga hapësira e spitalit, për punë më të sigurt të stafit dhe për rritjen e sigurisë së pacientëve që qëndrojnë në spital, veçanërisht në kushtet e pandemisë me KOVID-19.

Donacioni është vetëm një tjetër aktivitet në serinë e aktiviteteve që ShA MEPSO si një kompani me përgjegjësi shoqërore ndërmerr në drejtim të humanitetit dhe gatishmërisë për të dhënë dorën në momentet më të nevojshme.


© 2024 MEPSO. Të gjitha të drejtat e rezervuara.