• Vizitë pune në TS
  • Vizitë pune në TS
  • Vizitë pune në TS
  • Vizitë pune në TS
  • Vizitë pune në TS

Vizitë pune në TS "Strumica 2", ndërrohen ndërprerësit më të vjetër në rrjetin e transmisionit

Vleresimi aktual: 3 / 5

Yje aktiveYje aktiveYje aktiveYje jo aktivYje jo aktiv
 

MEPSO me mjetet e veta dhe me burimet e veta njerëzore filloi procesin e ndryshimit të 31 ndërprerësve në 18 stacione transformatorësh në rrjetin e transmisionit.

Me atë rast, sot në TS "Strumica 2" në një vizitë pune mysafirë të Mr.Eva Shukleva- drejtoresh gjenerale në ShA MEPSO ishin Ministri i Transportit dhe Lidhjeve Blagoj Boçvarski, përfaqësues i aksionarit, dmth. Ministria e Transportit dhe Lidhjeve dhe Kryetari i Komunës së Strumicës Kosta Janevski. Në këtë trafostacion MEPSO zëvendëson ndërprerësit më të vjetër në rrjetet e transmetimit të cilat, falë mirëmbajtjes së duhur, kanë shërbyer në mënyrë konfidenciale për më shumë se 50 vjet.

Në fjalimin e saj para gazetarëve, Shukleva theksoi se arsyeja e kësaj vizite pune në trafopstacion "Strumica 2" është zëvendësimi i ndërprerësve më të vjetër në rrjetin tonë të transmetimit, i cili, falë mirëmbajtjes së duhur profesionale, shërbeu për më shumë se 50 vjet.

-Tani i zëvendësojmë me ndërprerës, të gjeneratës së fundit, tipari i të cilit, ndër të tjera, është se në kohën më të shkurtër ata mund të shuajnë harkun elektrik që ndodh gjatë manipulimit (ndezja dhe fikja e ndërprerësit). Si mjet shuarje ndërprerësi përdor gazin SF 6 i cili në praktikë në të gjithë botën është provuar të jetë mediumi më efikas, më i shpejtë dhe më i besueshëm për funksionin kryesor të çelësit.


© 2024 MEPSO. Të gjitha të drejtat e rezervuara.