Известување за аукции

Рејтинг на корисник: 3 / 5

Активна ѕвездаАктивна ѕвездаАктивна ѕвездаНеактивна ѕвездаНеактивна ѕвезда
 
Почитувани,

Би сакале да Ве информираме дека од 14 Декември 2020 година во 00:00 часот, KOSTT (Косовскиот Систем Оператор) започнa со работа како Контролна Област во Албанско –Косовскиот Контролен Блок.

SEE CAO ќе ги изведува годишните, месечните и дневните аукциите, додека Intraday аукциите ќе бидат изведувани од страна на КОСТТ.

Годишната аукција за периодот од 01.01.2021-31.12.2021год. ќе ја изведе SEE CAO, на 15.12.2020год.
За подетални информации како и информации поврзани со оваа Алокација можете да најдете на следните линкови:

https://www.seecao.com/yearly-announcements

https://www.seecao.com/sites/default/files/documents/news/Announcement%20of%20the%20Monthly%20Auctions%20and%20OC%20for%20January%202021.pdf

© 2024 МЕПСО. Сите права се задржани.