Информација за јавност

Рејтинг на корисник: 5 / 5

Активна ѕвездаАктивна ѕвездаАктивна ѕвездаАктивна ѕвездаАктивна ѕвезда
 
АД МЕПСО ги известува сите заинтересирани страни дека од 13 до 30 декември ќе се организираат дневни аукции за алокација на расположливи прекугранични преносни капацитети на македонско-косовската граница, во двата правци. 
Аукциите ќе ги организира аукциската куќа SEE CAO, а повеќе информации се достапни на www.seecao.com

© 2024 МЕПСО. Сите права се задржани.