Известување за годишна аукција на граница МК - РС

Неактивна ѕвездаНеактивна ѕвездаНеактивна ѕвездаНеактивна ѕвездаНеактивна ѕвезда
 

Почитувани,

Ве информирам дека поради технички проблем ,денешната годишна аукција за границата МК-RS ќе се одложи и истата ќезаврши во 15 часот наместо во 13 часот.


© 2021 МЕПСО. Сите права се задржани.