Известување за годишна аукција на граница МК - РС

Рејтинг на корисник: 5 / 5

Активна ѕвездаАктивна ѕвездаАктивна ѕвездаАктивна ѕвездаАктивна ѕвезда
 

Почитувани,

Ве информирам дека поради технички проблем ,денешната годишна аукција за границата МК-RS ќе се одложи и истата ќезаврши во 15 часот наместо во 13 часот.


© 2024 МЕПСО. Сите права се задржани.