Конкурс за стипендирање студенти од електроенергетските студиски програми на ФЕИТ

Рејтинг на корисник: 5 / 5

Активна ѕвездаАктивна ѕвездаАктивна ѕвездаАктивна ѕвездаАктивна ѕвезда
 

АД МЕПСО, АД ЕВН и АД ЕСМ распишуваат конкурс за стипендирање студенти од електроенергетските студиски програми.


Повеќе на следниот линк 


© 2024 МЕПСО. Сите права се задржани.