Jавна расправа на тема: Измена на Правилата за балансирање на ЕЕС

Рејтинг на корисник: 5 / 5

Активна ѕвездаАктивна ѕвездаАктивна ѕвездаАктивна ѕвездаАктивна ѕвезда
 

АД МЕПСО ќе одржи јавна расправа на тема: Измена на Правилата за балансирање на ЕЕС.
Состанокот ќе се одржи на 10.12.2021 (петок) во 12:00 часот во просториите на АД МЕПСО на 4ти спрат.
Засегнатите страни можат да достават коментари, забелешки и сугестии за Предлог измена на Правилата, најдоцна до 10:00 во четврток (09.12.2021) на e-mail:Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите..
Јавната расправа ќе одвива согласно сите протоколи за заштита од КОВИД-19.


© 2024 МЕПСО. Сите права се задржани.