• Brifing me gazetarët për krizën energjetike
  • Brifing me gazetarët për krizën energjetike
  • Brifing me gazetarët për krizën energjetike
  • Brifing me gazetarët për krizën energjetike

Brifing me gazetarët për krizën energjetike

Yje jo aktivYje jo aktivYje jo aktivYje jo aktivYje jo aktiv
 

Në kushtet e njërës  nga  krizat  më  të vështira gjatë kohëve të fundit, shpërndarja  në kohë dhe transparente  e informacioneve  për gjendjen energjetike në vend është  shumë e rëndësishme me qëllim që të shmangen deziformatacione dhe shqetësime për mungesë të  energjisë elektrike. Me këtë rast, sot  në Klubin e  deputetëve, u mbajt   brifing me mediat, ku morën pjesë  anëtarë të Qeverisë dhe drejtorët e të gjithë kompanive energjetike. Në takimin, u prezantua gjendja  me lëndët djegëse  në vend dhe mënyrat me të cilat  punohet  për  tejkalimin e sfidave  të  krizës energjetike.


© 2024 MEPSO. Të gjitha të drejtat e rezervuara.