• ShA MEPSO në Forumin Ekonomik maqedonas-rumun
  • ShA MEPSO në Forumin Ekonomik maqedonas-rumun
  • ShA MEPSO në Forumin Ekonomik maqedonas-rumun

ShA MEPSO në Forumin Ekonomik maqedonas-rumun

Vleresimi aktual: 5 / 5

Yje aktiveYje aktiveYje aktiveYje aktiveYje aktive
 

ShA MEPSO merr pjesë në forumin e biznesit maqedonas-rumun i cili u mbajt më 30 qershor 2021 në Shkup.

Qëllimi i forumit ishte thellimi i bashkëpunimit ekonomik midis dy vendeve, për të mundësuar krijimin e rrjeteve të përfaqësuesve të shoqërive  nga Rumania dhe  Maqedonia e Veriut dhe për të promovuar klimën e biznesit për investime në vendin tonë për investitorët e mundshëm - shoqëri biznesi nga Rumania. Brenda forumit, për të intensifikuar bashkëpunimin në nivelin e komunitetit të biznesit dhe shkëmbimin e përvojave pozitive, shefi i kabinetit z. Imer Dalipi dhe këshilltari z. Sali Ramadani patën takime bilaterale me përfaqësues të dy kompanive rumune nga  sektori i energjetikës  (Electroalfa Internacional SA Botosani I Transelectrica).

Forumi u organizua nga Oda Ekonomike e Republikës së Maqedonisë së Veriut nën patronazhin  e Ministrisë së Punëve të Jashtme.


© 2024 MEPSO. Të gjitha të drejtat e rezervuara.