• Takim pune ndërmjet Drejtorit gjeneral të ShA MEPSO-s, Orhan Murtezani me përfaqësues të sektorit energjetik të Serbisë

Takim pune ndërmjet Drejtorit gjeneral të ShA MEPSO-s, Orhan Murtezani me përfaqësues të sektorit energjetik të Serbisë

Yje jo aktivYje jo aktivYje jo aktivYje jo aktivYje jo aktiv
 
Intezivisht vazhdojnë takimet e drejtorit gjeneral të MEPSO-s Orhan Murtezani me përfaqësues të sektoreve energjetike të shteteve fqinje me qëllim tejkalimin e krizës energjetike me sa më pak pasoja.
Në këtë drejtim, sot u realizua takim me përfaqësues të sektorit energjetik të Serbisë ku u pajtuam se bashkëpunimi fqinjësor në kohë krizash është esencial për tejkalimin e të njëjtave dhe parandalimin e thellimit të krizave në të cilat për fat të keq, veç më gjendemi.

© 2024 MEPSO. Të gjitha të drejtat e rezervuara.