• Kumtesë
  • Kumtesë
  • Kumtesë
  • Kumtesë

Kumtesë

Vleresimi aktual: 5 / 5

Yje aktiveYje aktiveYje aktiveYje aktiveYje aktive
 

Furnizimi me energji elektrike është normalizuar. Që ditën e djeshme  ShA MEPSO ka larguar të gjitha defektet në rrjetin e transmetimit i cili është nën juridiksionin e operatorit nacional, banorët e të gjitha qyteteve kanë furnizim të pandërprerë me energji elektrike, si dhe të gjitha pikat energjetike nga të cilat e merr rrymën ShA  EVN janë nën tension.

 

Ekipet e ekspertëve të ShA MEPSO dje kanë punuar në terrene  të vështira dhe kushte të këqija atmosferike, kanë larguar  të gjitha problemet që çuan në ndërprerjen e dy linjave të transmetimit  110 kV, me ç’rast u   sigurua furnizimi  i  vazhdueshëm me energji elektrike.

 

Ndërprerja e furnizimit me energji elektrike në pjesën jugperëndimore të vendit është regjistruar dje në orën 11.35


© 2024 MEPSO. Të gjitha të drejtat e rezervuara.