• Kick – off meeting për ndërtimin e 400/110 kV TS
  • Kick – off meeting për ndërtimin e 400/110 kV TS

Kick – off meeting për ndërtimin e 400/110 kV TS "Ohrid"

Vleresimi aktual: 2 / 5

Yje aktiveYje aktiveYje jo aktivYje jo aktivYje jo aktiv
 

Një ditë e rëndësishme për ShA MEPSO. Fillojnë aktivitetet përgatitore për ndërtimin e njërit nga objektet më të rëndësishme energjetike nga programi për investimeve të MEPSO-s: Stacioni i transformatorit 400/110 kV afër Ohrit.

Sot, në lidhjen me video tele-konferencë, për shkak të situatës me KOVID 19, u mbajt takimi fillestar (kick – off meeting) midis ekipit punues të ShA MEPSO nga njëra anë dhe përfaqësuesve të kontraktorit Konçar KET, konsulentit JV decon international GmbH / CONSULECTRA Unternehmensberatung GmbH / VEVE Group si dhe përfaqësues të NIPAK dhe WBIF.

Projekt kyç për furnizim të besueshëm të energjisë elektrike me cilësi të lartë në pjesën jugperëndimore të Maqedonisë së Veriut për tridhjetë vitet e ardhshme!


© 2023 MEPSO. Të gjitha të drejtat e rezervuara.