• Konsulenca e 12-të ndërkombëtare e shoqërisë së inxhinierëve Mako Sigre
  • Konsulenca e 12-të ndërkombëtare e shoqërisë së inxhinierëve Mako Sigre
  • Konsulenca e 12-të ndërkombëtare e shoqërisë së inxhinierëve Mako Sigre
  • Konsulenca e 12-të ndërkombëtare e shoqërisë së inxhinierëve Mako Sigre
  • Konsulenca e 12-të ndërkombëtare e shoqërisë së inxhinierëve Mako Sigre
  • Konsulenca e 12-të ndërkombëtare e shoqërisë së inxhinierëve Mako Sigre
  • Konsulenca e 12-të ndërkombëtare e shoqërisë së inxhinierëve Mako Sigre
  • Konsulenca e 12-të ndërkombëtare e shoqërisë së inxhinierëve Mako Sigre

Konsulenca e 12-të ndërkombëtare e shoqërisë së inxhinierëve Mako Sigre

Yje jo aktivYje jo aktivYje jo aktivYje jo aktivYje jo aktiv
 

Më shumë se 350 inxhinierë nga vendi dhe jashtë vendit janë pjesë e konsultimit ndërkombëtar të organizuar nga Komiteti nacional në Sigre, i cili nga sot mbahet në Ohër. Në këtë tubim lider në fushën e elektroenergjetikës, në dy ditët e ardhshme do të prezantohen 81 punime ekspertësh nga autorë të cilët do të prezantojnë përvojat e tyre kërkimore dhe praktike nga puna në sektorinelektroenergjetik.

Të gjithë ju, profesionistë, jeni dëshmi se duke dhënë mbështetje pa rezerva, duke ndihmuar në proceset energjetike dhe duke investuar me vetëmohim njohuritë dhe përvojën tuaj, arrihen rezultate të dukshme që do të thonë shumë në këtë sektor, tha në fjalimin e tij drejtori gjeneral  Zuhdi Enuz..

Emëruesi i përbashkët i fjalimeve të sotme ishte nevoja për staf të ri inxhinierik, domosdoshmëria e fokusimit të gjithë shtetit për të mbajtur dhe mbështetur studentët që janë e ardhmja për shtetin, veçanërisht për sektorin e energjetikës.

Ne po jetojmë në një periudhë sfiduese në industrinë e energjetikës, në të cilën po ndodhin ndryshime në fushën e BRE-ve, ruajtjes së energjisë, dixhitalizimit, stabilitetit të sistemit dhe ndryshueshmërisë së çmimeve të energjisë elektrike. Këto dhe shumë probleme dhe tema të tjera e bëjnë situatën në sektor dinamik dhe interesante, tha kryetari i Komitetit Nacional të Sigre për Republikën e Maqedonisë së Veriut, Sasho Saltirovski.

ShA MEPSO në mënyrë aktive mbështet organizimin e këtij konsultimi. MEPSO këtë vit është sponsori diamant i Mako Sigre.


© 2023 MEPSO. Të gjitha të drejtat e rezervuara.