Испрати по е-пошта
6/21/2019
Во рамки на своите активности за општествена одговорност МЕПСО донира, а вработените засадија жива ограда за новиот парк „Ибни Пајко“
6/20/2019
Плакетата ја прими Сашо Василевски, генералниот директор на јубилејот 60 години на ФЕИТ
6/13/2019
6/5/2019
Ова е дел од активностите да се афиримира електротехничката струка во средните училишта
6/3/2019
5/29/2019
5/13/2019
5/9/2019
5/9/2019
5/8/2019
Страна:
ПРЕДХОДНИ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
СЛЕДНИ
Сите вести